logo

KLUS- EN ONDERHOUDSBEDRIJF 'DE PAAUW'

Verbouw - Nieuwbouw - Renovatie - Onderhoud
Volg ons op:

HOME    ALGEMEEN    DIENSTEN    FOTOGALERIE CONTACT

Algemeen

Klus- en onderhoudbedrijf De Paauw is een allround klusbedrijf dat expertise heeft in een breed scala van werkzaamheden. Naast verbouw, nieuwbouw, renovatiewerkzaamheden en onderhoud zijn wij gespecialiseerd in schilder- en tegelwerkzaamheden.

Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd waardoor u als klant slechts één aanspreekpunt heeft. Voor grote klussen kunnen wij een ploeg samenstellen met diverse vakmensen maar ook dan heeft u slechts één aanspreekpunt zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

In overleg kan er gewerkt worden op uren buiten de normale werkweek (avond/zaterdag).

Elke opdracht wordt door ons vooraf met u besproken voor wat betreft de te verrichten werkzaamheden, planning en kosten. Wij komen altijd bij u langs voordat er een offerte wordt uitgebracht, omdat wij u immers beter kunnen adviseren als we de situatie ter plaatse hebben bekeken.

Een offerte blijft na ontvangst 14 dagen geldig. Wanneer u akkoord gaat met onze offerte zal vervolgens de definitieve startdatum ingepland gaan worden.

Wij zorgen voor kwaliteit en vakmanschap en verlenen een uitstekende service voor een betaalbare prijs, daarom hopen wij u graag als klant bij ons te verwelkomen.